Dagen startede langsomt med hyggelig morgenmad, check af teltet og den slags. Helle, Thea og Asger kørte ved 9-tiden og så bakkede jeg ud af hytten og var på vandet ved 11-tiden. Det er virkelig rart at have fået nye teltstænger og fået repareret og forstærket de gamle. Man er virkelig afhængig af det telt!
Min redningskvinde i Spodsbjerg

Turen gik ned langs Langelands kyst – der er meget øde men de fineste badestrande hele vejen. Ind i mellem mødte jeg nogen badende eller dykkere med harpuner. Jeg havde en 4 m/s skråt ind forfra og bølger hele vejen – det tog lidt af farten, men det var fint.

På sydspidsen bliver det mere stenet og barskt, med stejle skrænter – minder lidt om Helgenæs. Jeg var inde i Bagenkops fine havn og holde en lille pause, inden sidste stræk til Marstal. Nu fik jeg jo vinden i ryggen – til gengæld tog den lidt til… Så jeg blev båret af søndenvinden hele vejen til Marstal – 15 km på 2 timer. Det var lidt svært at styre i dønningerne der væltede ind bagfra, men pyt med det, selv med lidt zig-zag kurs gik det stærkt.


Keldsnor Fyr

Marstal havn er jo stor – man forventer en lille søvnigt sted, men det er en rigtig by – glæder mig til at se mig lidt omkring i morgen.