Endelig kom jeg på vandet! Tog tidligt afsted for at udnytte det stille vejr fra morgenstunden – var på vandet kl 6:15 og så gik det ned gennem Ulvsund. Købte lidt chokolade i Kalvehave og kastede mig ud i vestenvinden. Det meste af dagen var der 4-6 m/s fra SV så der var lidt modstand.

Dronning Alexandrines Bro, der forbinder Sjælland og Møn og pryder vores 500-kr sedler

Passage af den lave den af Farøbroen

Jeg kom under 3 fine broer i dag, Mønbroen, Farøbroen og Storstrømsbroen – meget fint. Billedet er fra Tærø, hvor der er fine alleer omkring veje og folde – tror måske dette er en landingsbane.


De fine alléer på Tærø

Kl 13 toppede vinden og jeg tog et par timers pause i Gåbense – der var ikke meget til at forstyrre der. Jeg sluttede på det vestligste punkt på Falster, klar til at krydse ind over Smålandsfarvandet.Her er virkelig mange fiskehejrer, det er deres land her. Terner ser jeg også en del af. Og så var der en hel familie af sæler i går; tror der lå 12 eller flere på en klynge sten i vandet.