Så kom jeg på vandet! Ved et mirakel kunne alle mine ting være i Lille my, men hun ligger godt nok dybt. Man skal lige vænne sig til fornemmelsen af at ro en færge – den reagerer anderledes på vinden og det tager noget af hastigheden. Og så tog vind og strøm sin del også – havde 6-8 m/s og 1/2 knob strøm lige i hovedet det meste af dagen.

Pakning af kajakken i Rungsted

Lille µ ligger ret lavt i vandet

Afsted i højt humør!

Jeg nåede enden af det nye havneanlæg ved 15-tiden og boltrede mig i refleksbølger ind langs sejlrenden. Det var helt vildt – bølgerne kom fra syd og var rimelige pæne og de blev reflekteret hver og en. Der stod skumsprøjt lodret op i luften rundt om mig og jeg sad som en korkprop og dansede op og ned. Kongeskibet sejlede lige forbi mig ud af havnen – men der var ikke lige overskud til at tage billeder!

En en god lang pause og en is på Trekroner syntes jeg at jeg havde fortjent. Herefter gik det i læ og aftensol ind gennem havnen. Der var glade studenter overalt – både i lastbiler og på kajkanten; meget festligt.


Københavns havn

Jeg har fået lov at slå mit telt op ved Bryggens Kajak Club – tak Lise, det var pænt af jer! Her sidder jeg nu og glæder mig til at reducere vægten af maddepoterne lidt!

De lover frisk vind i morgen tidlig, der aftager henad morgenen. Tror ikke jeg når Køge, der er 36 km endnu og i dag har jeg roet med et snit under 4 km/t. Vil også gerne skåne kroppen – jeg vil gerne starte blødt ud og styrke muskler og led ligesåstille. Men heldigvis har Dan lovet at hente mig hvor jeg nu havner – dejligt.

Så turen har vist tænder allerede på dag 1. Men nu er jeg tør og snart mæt og jeg glæder mig til en god nats søvn i mit dejlige telt!